Y & T - Earthquake - The A&M Years (4CD)

Y & T - Earthquake - The A&M Years (4CD)
Disc 1: Hungry For Rock Dirty Girl Shake It Loose Squeeze Rescue Me Young And Tough Hurricane Let Me Go Knock You Out I Believe In You From The Moon Open Fire Don't Wanna Lose Hell Or High Water Forever Black Tiger Barroom Boogie My Way Or The Highway Winds Of Change Disc 2: Mean Streak Straight Thru The Heart Lonely Side Of Town Midnight In Tokyo Breaking Away Hang 'Em High Take You To The Limit Sentimental Fool Down And Dirty Rock & Roll's Gonna Save The World Life, Life, Life Masters And Slaves I'll Keep On Believin' (Do You Know) Break Out Tonight Lipstick And Leather Don't Stop Runnin' (Your Love Is) Drivin Me Crazy Disc 3: She's A Liar This Time Open Fire Go For The Throat 25 Hours A Day Rescue Me Summertime Girls Forever Barroom Boogie I Believe In You In The Name Of Rock All American Boy Anything For Money Face Like An Angel Disc 4: Summertime Girls Looks Like Trouble Your Mama Don't Dance Don't Tell Me What To Wear Hands Of Time Hungry For Rock Black Tiger I Believe In You Open Fire Forever Rescue Me Mean Streak Barroom Boogie Lipstick And Leather Rescue Me Rock & Roll's Gonna Save The World Masters And Slaves

Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg