Simply Red - The Very Best of Simply Red

Simply Red - The Very Best of Simply Red
Stars (4:10) Holding Back the Years (5:43) It's Only Love (4:59) If You Don't Know Me by Now (3:27) You've Got It (3:56) For Your Babies (4:20) Never Never Love (4:21) We're in This Together (4:15) Angel (4:02) met Wyclef Jean en Lauryn Hill Night Nurse (3:57) met Sly & Robbie Say You Love Me (3:44) The Air That I Breathe (4:23) Ev'ry Time We Say Goodbye (3:27) Mellow My Mind (3:57) Someday in My Life (4:05) Heaven (4:34) Love for Sale (4:59) Lady Godiva's Room (2:55) Granma's Hands (4:04) Money's Too Tight (To Mention) (4:29) Fairground (5:33) Something Got Me Started (4:00) A New Flame (3:57) The Right Thing (5:35) Infidelity (4:09) I Won't Feel Bad (4:14) Come to My Aid (5:04) Your Mirror (4:02) Thrill Me (5:05) Remembering the First Time (4:44) To Be Free (4:03) Ghetto Girl (3:30) Ain't That a Lot of Love (3:53) Jericho [Long Version] (6:02) Thank You (4:01) Come on in My Kitchen (2:54) I Know You Got Soul [Live] (4:02)

Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg