Roy Orbison - Essential

Roy Orbison - Essential
Disc 1 Oh Pretty Woman Only The Lonely Dream Baby Ooby Dooby Blue Angel Love Hurts Crying Running Scared Lana Uptown Go! Go! Go! Rock House Candy Man The Crowd Working For The Man Leah Mean Woman Blues Falling Pretty Paper Blue Bayou It's Over Disc 2 You Got It I Drove All Night In Dreams Claudette Too Soon To Know A Love So Beautiful Unchained Melody Ride Away Crawling Back Best Friend Breakin' Up Is Breakin' My Heart Heartache That Lovin' You Feelin' Again She's A Mystery To Me California Blue The Only One Walk On The Comedians Wild Hearts Run Out Of Time Life Fades Away Crying

Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg